Beste Smartwatches 2021

smartwatch, gadget, technology

Smartwatches zijn anno 2021 bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De populariteit van de handige horloges begint zich steeds meer uit te breiden. Nu groeit het assortiment van de smartwatches al geruime tijd ongelofelijk hard. Ben je dus geruime tijd al opzoek naar een smartwatch maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou met deze vergelijking vast en zeker verder op weg helpen. Om het voor u allemaal net een tikkeltje makkelijker te maken hebben wij alvast voor u de beste smartwatches 2021 op een rijtje gezet. Hieronder zullen ook de voor en nadelen van de horloges benoemd worden. Op zoek naar andere vergelijkingen? Bekijk dan een van onze andere artikelen.

Het overzicht van de beste smartwatches 2021
    
Apple Watch series 6Apple Watch Series 6

 • Batterijduur: 18 uur
 • Prijs: €429,95
 • Beoordeling: 9/10
Bekijk Op Amazon
Blendtec Total Classic OriginalSamsung Galaxy Watch 3

 • Batterijduur: 24 uur
 • Prijs: €279,00
 • Beoordeling: 8,5/10
Bekijk Op Amazon
Blendtec Total Classic OriginalSamsung Galaxy Watch Active 2

 • Batterijduur: 24 uur
 • Prijs: €217,95
 • Beoordeling: 8/10
Bekijk Op Amazon
Apple Watch Series 5

 • Batterijduur: 16 uur
 • Prijs: €379,00
 • Beoordeling: 8/10
Bekijk Op Amazon
Blendtec Total Classic OriginalFitbit Ionic

 • Batterijduur: 10 uur
 • Prijs: €195,00
 • Beoordeling: 7,5
Bekijk Op Amazon
Blendtec Total Classic OriginalGarmin Vivoactive 4

 • Batterijduur: 18 uur
 • Prijs: €284,00
 • Beoordeling: 7,5
Bekijk Op Amazon
Blendtec Total Classic OriginalFitbit Versa 3

 • Batterijduur: 14 uur
 • Prijs: €205,00
 • Beoordeling: 7,5
Bekijk Op Amazon
Blendtec Total Classic OriginalFossil Sport

 • Batterijduur: 14 uur
 • Prijs: €249,00
 • Beoordeling: 7
Bekijk Op Amazon
Honor Magic Watch 2

 • Batterijduur: 12 uur
 • Prijs: €156,99
 • Beoordeling: 7
Bekijk Op Amazon
Blendtec Total Classic OriginalTicwatch Pro 3

 • Batterijduur: 11 uur
 • Prijs: €299,99
 • Beoordeling: 6,5
Bekijk Op Amazon

1. Apple Watch Series 6

De Apple Watch Series 6 is allround de beste smartwatch op dit moment. Voornamelijk de werking van IOS in combinatie met andere Apple producten maakt dit product intuïtief. Ook zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd aan dit apparaat zoals de handige slaaptracking en de zuurstofmeter. De verbetering van de batterijduur en het scherm is ook een kleine verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Ondanks dat het een verbetering is blijkt er nog veel ruimte voor verbetering aangezien de smartwatch maar 18 uur mee gaat.  (Apple Watch Series 5).

2. Samsung Galaxy Watch 3

De Samsung Galaxy Watch 3 is een van de beste smartwatches van het huidige moment. Door de geweldige nieuwe specificaties en het oogverblinde design is het een terechte concurrent in de top 10. De smartwatch is de opvolger van een van de beste smartwatches op de markt, de Samsung Galaxy Watch. Waar de voorganger op veel vlakken al vooruit liep ten opzichte van de concurrenten doet deze nieuwe smartwatch er nog een schepje bovenop. Zo is het design van deze smartwatch veel verbeterd, het design is veel slanker en lichter gemaakt. De batterijduur van deze smartwatch is ligt rond de 2 dagen (48 uur). Wanneer het horloge elke dag een paar uurtjes opgeladen, is er in principe geen probleem.

3. Samsung Galaxy Watch Active 2

De Samsung Galaxy Watch Active 2 is een mooie smartwatch met een strak ontwerp en een goede accuduur. De smartwatch heeft een aantal leuke nieuwe features zoals, een camerabediening met live weergaven en een zelfstandige muziekspeler waarmee je overal muziek kunt luisteren. Deze smartwatch is betaalbaarder dan de andere modellen van Samsung dus zoek je een goedkope smartwatch dan is deze smartwatch wellicht een goede optie voor jou.

4. Apple Watch Series 5

De vorige editie van de Apple Watch is de Apple Watch Series 5, deze smartwatch is een mooie smartwatch die op veel punten gelijk is aan de Apple Watch Series 6. Met het ingebouwde kompas, het mooie design en het Always-on display is deze smartwatch nog steeds een top product. Mocht u dus opzoek zijn naar een goede smartwatch maar toch nog wat geld willen besparen dan is dit een goede keuze voor u.

5. Fitbit Ionic

De Fitbit Ionic is de allereerste smartwatch die het merkt Ionic uitbrengt. De smartwatch is ondanks de naam Fitbit niet specifiek een sporthorloge, toch zijn er natuurlijk verschillende functies toegevoegd om dit horloge te kunnen gebruiken tijdens het sporten. De smartwatch is strak ontworpen en bezit een vierkant touchscreen. In deze smartwatch zitten dus verschillende functies zoals: een ingebouwde hartslagmeter, ingebouwde GPS sensoren en een Fitbit coach. Wanneer je een smartwatch zoekt die je voornamelijk wilt gaan gebruiken tijdens het sporten zou ik deze smartwatch dus ook aanraden.

6. Garmin vivoactive 4

Ook de Garmin Vivoactive 4 is een smartwatch die voornamelijk ontwikkeld is voor gebruik tijdens het sporten. Het bedrijf maakt zeer degelijke smartwatches voor een vrij degelijke prijs. De batterijduur van deze smartwatch is erg goed, maar liefst vier dagen volgens het bedrijf. Ook laad de smartwatch erg snel op, binnen een uur zit de batterij op 100%.

7. fitbit versa 3

De Fitbit Versa 3 is een degelijke smartwatch die veel van de standaardfuncties zoals een ingebouwde GPS, Hartslagmeter en een stappenteller bevat. De Smartwatch heeft een comfortabel design die bijna niet te voelen is aan de pols. De smartwatch is voornamelijk gericht op consumenten in de sportwereld. Door de handige app en het goede overzicht van verschillende gezondheidspunten werkt het horloge motiverend. De smartwatch heeft echter wel een aantal nadelen, het horloge reageert nog tamelijk traag op bepaalde handelingen en nog niet alle smartphonefuncties zijn beschikbaar. Al met al is het een prima smartwatch voor de consument die het product voornamelijk wilt gebruiken bij het sporten. Liggen je prioriteiten ergens anders, dan zou ik aanraden verder naar een van de andere smartwatches te kijken.

8. Fossil Sport 

De Fossil Sport is een goede smartwatch voor fitness liefhebbers. Hoewel de prijs van het horloge redelijk hoog ligt is de smartwatch toch een goede optie voor fitness liefhebbers. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat er weinig betere smartwatches zijn op dit vlak. Het uiterlijk van het horloge is erg licht hierdoor merk je nauwelijks dat je de smartwatch draagt. Dit is natuurlijk een groot voordeel tijdens het sporten. De accu van de smartwatch is prima maar nog lang niet in het straatje van concurrenten als Samsung en Apple.

9. Honor Magic Watch 2

De Honor Magic Watch 2 is een nette sportieve smartwatch, de smartwatch is voornamelijk gericht op sport. Het horloge heeft een redelijke goede accu en kan lang genoeg mee. Het horloge heeft een schitterend AMOLED-scherm dat een grootte van 454 bij 454 pixels heeft. Een groot nadeel van het horloge is dat het geen NFC bevat, dit is tegenwoordig bijna een vereiste aangezien je met deze functie contactloos kunt betalen. Al met al is het een goede smartwatch waarmee het enige grootte minpunt is dat je niet contactloos kunt betalen.

10. ticwatch pro 3

De Ticwatch Pro 3 is een prima smartwatch als alternatief op een van de concurrenten. Het horloge is heeft een eigen besturing systeem, dit heeft als gevolg dat de smartwatch met weinig apparaten te combineren is. Het horloge is erg groot maar zit toch wel goed om de pols. Vandaar dat deze smartwatch toch nog thuis hoort in de lijst van de beste smartwatches 2021.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via onze contact pagina.